Beşiktaş yeni başkanını seçiyor! İki aday yarışıyor

Beşiktaş Kulübü’nün 35. başkanının seçileceği olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı bugün yapılıyor. Genel kurulda Serdal Adalı ile Hasan Arat yarışıyor. 10:00'da başlayan genel kurulda ilk olarak adaylar üyelere seslendi, ardından oy verme işlemine geçildi. Beşiktaş’ta gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy kullanma işlemi başladı. Akatlar Spor Kompleksi’nde yapılan seçimli genel kurulda Başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat’ın yaptığı konuşmaların ardından siyah-beyazlı kongre üyeleri oy vermeye başladı. 21 bin 219 kongre üyesinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede başkan adayı Hasan Arat turuncu oy pusulasını kullanırken, Serdal Adalı için ise beyaz oy pusulası kullanılacak. Seçilen aday, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı olacak. Kongrede saat 17.00 itibarıyla kapılar kapanacak.
SALON DIŞINDA METRELERCE KUYRUK Akatlar'daki salonu dolduran kalabalığın yanı sıra salon dışında da 1 kilometreye varan kuyruk oluştu. Üyeler, oy kullanmak için sıranın gelmesini bekliyor. Salonda oluşan kalabalık sebebiyle giriş çıkışlar ise yavaşlatıldı.
Başkan adaylarından Serdal Adalı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Bu durum bizim son rezilliğimiz olacak" Seçimi kazanmaları halinde bir sonraki organizasyonun farklı bir yerde yapılacağını söyleyen Adalı, "Bizim başkanlığımız döneminde organizasyonlarımızı stadyumda veya başka bir yerde yapacağız fakat burada yapmayacağız. Bu durum bizim son rezilliğimiz olacak. Tüm genel kurul üyelerimizden de özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
"Biz bu işi değiştirmeye geldik" Salon önündeki bariyerlerin uzatılması gerektiğine dikkat çeken Hasan Arat, "Bariyerlerden içeriye girenler saat 5'i geçse bile oy kullanma hakkına sahip. Böyle bir düzen olamaz. Beşiktaşlılar bu davadan vazgeçmesin. Biz bu işi değiştirmeye geldik. En önemli neden de bu işte" şeklinde konuştu. Başkan Adayı Hasan Arat, 10 binin üzerinde katılım beklediğini de sözlerine ekledi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website