İsrail polisi, Mescidi Aksa'da çekim yapan AA foto muhabirini öldüresiye dövdü

Gazze'de haftalardır sivillere soykırım uygulayan İsrail işgal altındaki Batı Şeria'ya yönelik baskınlarını sürdürürken Kudüs'te ise her cuma günü cemaate saldırıyor. Soykırımın 10. cumasında da gözler Mescid-i Aksa'ya çevrilmişken İsrail polisi Mescid-i Aksa'da çekim yapan AA foto muhabiri Mustafa Haruf'u öldüresiye dövdü. Ağır yaralanan Haruf ambulansla hastaneye kaldırılırken, o anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. İsrail, Gazze'de 70 gündür dünyanın gözü önünde sivillere soykırım uyguluyor. İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 18 binin üzerine çıkarken Netanyahu hükümeti, işgal altındaki Batı Şeria'ya baskın düzenlemeye ve Kudüs'te her Cuma Mescid-i Aksa cemaatine saldırmaya devam ediyor.
CUMA NAMAZI KILAN CEMAATE SALDIRILAR SÜRÜYOR Soykırımın gölgesindeki 10. Cuma gününde de gözler Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya çevrildi. Her hafta Cuma namazı kılan cemaate TOMA'larla ve göz yaşartıcı gazla saldıran İsrail, cemaatin üzerine lağım suyu sıkıyor; Filistinlileri gözaltına alıyor.
AA FOTO MUHABİRİNİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER İsrail güçleri bölgeden yayın yapmak isteyen basın mensuplarına ise bugün sert müdahalelerde bulundu. İsrail polisi Mescid-i Aksa'da çekim yapan AA foto muhabiri Mustafa Haruf'u öldüresiye dövdü. Yaralanan gazeteci ambulansla hastaneye kaldırılırken, o anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte o anlardan kareler;
HASTANEDEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI İsrail polisi tarafından feci şekilde darbedilen AA foto muhabiri Mustafa Haruf'un hastanede çekilen fotoğrafları da ortaya çıktı. Haruf'un aldığı şiddetli darbeler nedeniyle yüzünde ve vücudunda yaralanmalar olduğu görüldü.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website