Slovakya Belçika'yı yıktı! Maça Halil Umut Meler damgasını vurdu

EURO 2024 E Grubu karşılaşmasında Belçika ile Slovakya karşı karşıya geldi. Mücadele, Slokvaya'nın 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. EURO 2024 E Grubu karşılaşmasında Belçika ile Slovakya karşı karşıya geldi. Mücadele, Slokvaya'nın 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçtaki tek golü Slovakya adına 7. dakikada Schranz kaydetti. Bu sonucun ardından grubun favorisi olarak görülen Belçika, turnuvaya sürpriz bir mağlubiyetle başladı.
HALİL UMUT MELER DAMGA VURDU Mücadelede hakem Halil Umut Meler görev aldı. Meler, iptal ettiği 2 golle maça damgasını vurdu. Belçika'nın Romelu Lukaku ile bulduğu 2 golden ilki ofsayt, ikincisi ise elle oynama gerekçesiyle iptal edildi. E GRUBU PUAN DURUMU İlk hafta maçlarının ardından E Grubu'nda oluşan puan durumu şu şekilde; 1- ROMANYA: 3 PUAN 2- SLOVAKYA: 3 PUAN 3- BELÇİKA: 0 PUAN 4- UKRAYNA: 0 PUAN
TARİHE GEÇEN GOL Slovakya'da Ivan Schranz, 7.dakikada attığı golle takımını öne geçirdi. Bu gol, Slovakya'nın majör turnuvalarda attığı en erken gol olarak kayıtlara geçti.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website