26 Mart sabah gündemi


Gündemi özet haberlerle İstanbul Ajansı'ndan takip edebilirsiniz.
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı'na ve The Marmara Oteli'nde gerçekleştirilecek Uluslararası Eğitim Zirvesi'ne iştirak edecek.
(İstanbul/11.00/13.00)
- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Fatih Kültür Merkezi'nde, "Gök Sultan Abdülhamid Han" adlı tiyatro eserinin galasına katılacak.
(İstanbul/19.30)
- Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Malatyalı İşadamları Derneğinin programına iştirak edecek.
(İstanbul/09.30)
- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, esnafla bir araya gelecek, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda bulunacak.
(Tekirdağ/10.00-14.00)
- Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Dünya Türk Girişimciler Kurultayı çalıştay açılışı, bakanlar oturumu ve gala yemeğine katılacak.
(İstanbul/10.00/13.30/19.30)
- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bolu Valiliğini, gençlik merkezini ve Gölköy Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret edecek, Karaçayır Mahallesi'ndeki spor kompleksi ile yurt inşaatında incelemede bulunacak.
(Bolu/12.00-17.00)
- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek, AK Parti İl İstişare Meclisi toplantısına katılacak, DSİ toplu temel atma töreni ve orman köylülerine yönelik kredi sertifikaları dağıtımı merasimine iştirak edecek.
(Malatya/10.00/11.00)
- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde, İHH Benim Yetim Kardeşim Kompozisyon Yarışması ödül törenine katılacak.
(İstanbul/14.00)
- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası protokolü imza törenine katılacak, Türk Kızılayı Kan Merkezi ile Tuzla Belediyesi Sağlık Tesisleri açılış törenlerine iştirak edecek.
(İstanbul/09.30/11.00/13.30)
- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, AK Parti Genişletilmiş İl Ar-Ge Başkanları Toplantısı'na katılacak.
(Ankara/11.00)
İlçeler
-Gaziosmanpaşa Belediyesi sağlıklı, hijyenik, nitelikli ve temiz üretim ve satış yapan gıda işletmelerine düzenlediği programla ‘Yeşil Flama’ belgesi verdi.
-Tuzla Belediyesi ve HAYRAT İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle Bayırbucak Türkmenleri’ne 3 tır insani yardım malzemesi daha gönderildi.
-Başakşehir Belediyesi lise öğrencileri için ücretsiz tiyatro akademisi açtı.
 Kültür-sanat
- Müzisyen Murat Salim Tokaç, yönetmen Yüksel Aksu, yazar Kemal Sayar gibi isimler Üsküdar Üniversitesi’nde düzenlenen Akson Tepesi Divanı programına katılacak.
(İstanbul/ 10.00)
- Mehmet Tekirdağ'ın "Kedigrafi Sergisi" Japon Sanat Merkezi'nde açılacak.
(İstanbul/19.00)
- Tiyatrocu Üstün İnanç'ın yazıp, yönettiği "Gök Sultan Abdülhamid Han" tiyatro oyunu Fatih Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.
(İstanbul/20.00)
 Spor
- A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Antalya'da konakladığı otelin sahasında yapacağı antrenmanla sürdürecek.
(Antalya/17.00)
- Spor Toto Basketbol Ligi'nde 23. hafta, Torku Konyaspor-Galatasaray Odeabank, Muratbey Uşak Sportif-Pınar Karşıyaka, Rönesans TED Ankara Kolejliler-Demir İnşaat Büyükçekmece, Royal Halı Gaziantep-Türk Telekom, Trabzonspor Medical Park-Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor maçlarıyla başlayacak.
(Konya/15.00/Uşak/16.00/Ankara/Gaziantep/17.00/Trabzon/18.30) (Fotoğraflı)
- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 24. hafta, Yakın Doğu Üniversitesi-Mersin Büyükşehir Belediyespor, Orduspor-BOTAŞ, Galatasaray-Basketbolu Geliştirenler Derneği, Adana ASKİ-Edirne Belediyesi Edirnespor müsabakalarıyla başlayacak.
(Ankara/Ordu/14.00/İstanbul/15.00/Adana/16.00) (Fotoğraflı)
- Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 22. ve normal sezonun son hafta maçları yapılacak.
- Erkekler Hentbol Süper Lig'de 23. hafta, Maliye Milli Piyango-Ankara Hentbol İhtisas, Beşiktaş Mogaz-Marmaragücü, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor-Zağnos Erkek Hentbol maçlarıyla başlayacak.
(Ankara/15.00/17.00/İstanbul/16.00)
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website