MHP güllerle değil, karanfillerle Taksim'de


MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve partililer, terörü lanetlemek ve teröre verdiğimiz canların acısını paylaşan aziz Türk Milletine saygısızlık edenlerin hesabını sormak için karanfillerle Taksim'e gitti. İşadamı Ali Ağaoğlu'nun Taksim'i anlatırken, "Millet fakir, karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım" sözlerine tepki gösteren İl Başkanı Karataş, "Madden fakir olmak değil, vicdanen ve ahlaken yoksul düşmek sorundur. Sonradan görme bir zavallı tarafından alaya alınan milletimizin teessüf ve teessürlerini sunmaya, burada yaşanan acıları paylaşmaya geldik" dedi. 


MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve partililer, terörü lanetlemek ve teröre verdiğimiz canların acısını paylaşan aziz Türk Milletine saygısızlık edenlerin hesabını sormak için karanfillerle Taksim'e gitti.
İşadamı Ali Ağaoğlu, İstiklal Caddesi'nde geçen hafta gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri anmak için gittiği Taksim'i anlatırken, "Millet fakir, karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım" sözlerine tepki gösteren İl Başkanı Karataş şunları söyledi:
 "Madden fakir olmak değil, vicdanen ve ahlaken yoksul düşmek sorundur. Kaygımız paramızın olmaması değil, izanımızın ağır kaybı ve yaratacağı felakettir.

İstiklal Caddesi'ne karanfillerimizle geldik, sonradan görme bir zavallı tarafından alaya alınan milletimizin teessüf ve teessürlerini sunmaya, burada yaşanan acıları paylaşmaya geldik. Küçük büyük eşlerini almadan ortanca eşiyle Taksim'e geldiğini söyleyen malum iş adamının, Taksim'deki bombalı saldırıyı anlatırken bile çirkinleşmesi, milleti aşağılaması maskaralıktır. Bu mazlum ve büyük millet gülü de bilir karanfili de, sonradan görmeler ise ne gülün güzelliğini görür ne de karanfilin ruhunu.... 

Bu karanfiller hor ve hakir görülen bütün kardeşlerimizin göz nuru, şefkat esintisidir... MHP bu esintinin davacısı, müdafaacısı, iki cihanda da sözcüsüdür'85 19 Mart günü hayatlarını kaybeden yabancı turistlerin ailelerine ve ülkelerine taziyelerimi bildiriyorum. " Millet fakir olduğundan karanfil getirmiş, ben ise gül " diyen çürümüş iş adamını da kınıyorum..." 
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website