Olcay Kılavuz Emniyet Teşkilatını unutmadı


10 Nisan 1845'te temeli atılan Emniyet Teşkilâtı, Devletimizin temel unsurlarından birisi olarak, kurulduğu günden bu güne kadar Türk milletinin huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamış, kamu düzeninin teminatı olmuştur. Polis, adaletin yardımcısı, hukukun teminatı ve meşru hakların koruyucusudur. Her türlü siyasî ve ideolojik tartışmadan münezzeh bir şekilde, Aziz Türk Milleti'nin canını, malını ve namusunu emanet ettiği mücadele insanıdır. 

Bugün de polislerimiz ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü sağlamak adına, canlarını kahramanca siper etmektedir. Özellikle yıkım süreçlerinin ardından bölücü teröristlerin kırsaldan şehir merkezlerine inmesi neticesinde polis teşkilâtımız her gün şehit vermeye başlamıştır. Şehirlerimizdeki suçlularla ve çetelerle mücadele eden Polis Teşkilâtı, bölücü teröre karşı Mehmetçikle omuz omuza kahramanca çarpışarak şehadet mertebesine erişmektedir.

Gece gündüz demeden vazife başında olan, milletimizin can ve mal güvenliğinin tesisi için canla başla çalışan polislerimizi, Gazi Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yıldönümü vesilesiyle tebrik ediyor, tüm şehitlerimize Allah (c.c.)'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum.  Cenabı Allah hainlere karşı kahramanca çarpışan tüm güvenlik güçlerimizin yâr ve yardımcısı olsun. Dualarımız Türk Askerinin ve Türk Polisinin muzaffer olması ve aziz şehitlerimiz içindir.

Olcay Kılavuz
Ülkü Ocakları Genel Başkanı
10 Nisan 2016
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website