Ücretsiz spor akademisi hazırlık kursu


Başakşehir Belediyesi mesleki hayatlarına beden eğitimi öğretmeni, spor yöneticisi ve antrenör olarak devam etmek isteyen öğrenciler için Türkiye’de ilk kez ücretsiz spor akademisi hazırlık kursu açıyor.
Ücretsiz spor eğitimleriyle ilçedeki sporcu sayısını hızla arttıran Başakşehir Belediyesi, bu alanda yeni bir uygulamaya daha imza atıyor. Belediye, mesleki hayatlarına, beden eğitimi öğretmeni, spor yöneticisi ve antrenör olarak devam etmek isteyen öğrenciler için ücretsiz spor akademisi hazırlık kursu açıyor. Türkiye’de ilk kez verilecek ücretsiz spor akademisi hazırlık eğitimiyle öğrenciler beden eğitimi ve spor yüksek okullarına kolayca hazırlanabilecek.
Kursa, Başakşehir’de ikamet eden YGS sınavına girmiş ve sınavda spor yüksek okullarının belirlediği barajları geçmiş tüm adaylar başvurabiliyor. Herhangi bir yaş sınırlaması ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın kadın erkek lise mezunu herkes başvurabiliyor. Programa kayıtlar www.sporparklari.com ve www.basaksehir.bel.tr adreslerinden online olarak gerçekleştirilecek. Asıl kayıtlar ise sıra ve kontenjan durumuna göre müdürlük tarafından yapılacak. Spor parklarında yapılacak eğitimler, Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörler tarafından verilecek. 
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website