Ankara Kulisleri Bu İddiayla Çalkalanıyor: Sırada Hakan Fidan Var


Ankara'da bugün bir kritik görüşme daha var. MİT Müsteşarı Hakan Fidan saat 16.00'da Beştepe'ye çıkıyor. Ankara kulisleri sırada Hakan Fidan var iddiası ile çalkalanıyor.

AK Parti'de taşlar yerinden oynadı.  Ankara yeni söylentilerle çalkalanıyor. İddiaya göre  Hakan Fidan'ın da MİT Müsteşarlığı koltuğu sallantıda.
BEŞTEPE'DE RANDEVU
Başkentte bugün 'olağan' olan ancak son yaşanan gelişmelerle 'olağanüstü' olarak görülen bir randevu var. Bu randevu  Beştepe'de gerçekleşecek.
OLAĞAN AMA OLAĞANÜSTÜ GÖRÜŞME
Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan saat 16.00'da MİT Müsteşarı  Hakan Fidan ile görüşecek. Görüşme Erdoğan'ın perşembe günü devlet yöneticileri ile gerçekleştirdiği olağan görüşmelerden biri. Ancak yaşanan son gelişmeler sebebiyle bu kez görüşme pek de olağan bulunmuyor.  Ahmet Davutoğlu dün  Beştepe'den koltuğunu kaybetmiş olarak inince sıra  Hakan Fidan da yorumları yapılıyor.
HAKAN FİDAN ADAY OLUNCA...
Ankara kulislerinde  Hakan Fidan'ın Davutoğlu ile olan yakın ilişkisine dikkat çekiliyor. Fidan hatırlanacağı gibi Davutoğlu tarafından vekil adayı yapılmıştı. Erdoğan bu karara sert çıkınca atınca da  Hakan Fidan adaylığını geri çekip MİT'in başına dönmüştü. O günden beri  Hakan Fidan'ın  Beştepe nazarında 'güven' kaybettiği söyleniyor.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website