Şehir Hatları yaz tarifesine geçti


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları'nın yaz tarifesi bugün başladı.
Yaz sezonuna göre düzenlenen seferler 30 Mayıs-18 Eylül 2016 tarihleri arasında geçerli olacak. Yaz tarifesiyle boğaz turları da Üsküdar’a uğrayacak.
Yoğunluk dikkate alınarak yolcuların rahat yolculuk yapabilmesi için düzenlenen yaz tarifesi Boğaziçi ve Adalar hatlarındaki seferler arttırıldı. Yolcu talebine bağlı olarak vapur hatları ilave seferlerle güçlendirilecek. Yeni tarife 30 Mayıs-18 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.
Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı seferleri 11 Haziran–28 Ağustos tarihleri arasında şirin tatil köyü Poyraz’a kadar uzatıldı, Sedef Adası seferleri de her gün Bostancı’dan Büyükada’da ücretsiz aktarmalı olarak 2 gidiş-2 dönüş şeklinde yaz boyunca uygulanacak.
Yaz sezonunda sayısı arttırılan Boğaz Turlarından ‘Uzun Tur’ her gün 10.35 ve 13.35, ‘Kısa Tur’ 14.30 Eminönü’nden hareket edecek. Yeni tarifeyle Boğaz Turlarının duraklarının arasına Üsküdar’da katıldı.
Yaz akşamlarının nostaljik keyfi “Mehtap Turları” 4 Haziran – 17 Eylül tarihleri arasında her Cumartesi Bostancı’dan Anadolu Kavağı’na uzanan turlarla başlayacak.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website