İSMEK yaz kursları için kayıtlar devam ediyor


Geçtiğimiz yaz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın isteği ile kapılarını ilk kez çocuklara açan İSMEK, bu yaz da kapılarını çocuklara açmaya hazırlanıyor.
9 yaş ve üstü çocuklara eğitim verecek İSMEK yaz kurslarında kayıtlar, 1 Haziran 2016 itibariyle başladı. Eğitimler ise 11 Temmuz'da  başlayacak.
Bu yıl 9 ve üstü yaş grubu İSMEK yaz kurslarından faydalanabilecek
Yaz kurslarında 9-11 yaş (çocuk), 12- 15 yaş (çocuk) ve 16- 21 yaş (genç) gruplara eğitim verilecek. 11 Temmuz itibariyle başlaması planlanan eğitimler için İSMEK kurs merkezlerinden kayıt yapılabileceği gibi www.ismek.org adresi üzerinden ön kayıt başvurusu da yaptırılabilecek. Web sitesinden yapılan başvuruların ise kurs merkezine gidilerek asıl kayda dönüştürülmesi gerekecek.
Eğitimler 4 Eylül’e kadar devam edecek
Toplam 33 ana alanda verilmesi planlanan eğitimler, İSMEK’in diğer tüm eğitimleri gibi ücretsiz olacak. Yaz kurslarında eğimler, 4 Eylül 2016’ya kadar devam edecek. Yetişkin eğitimi için yeni dönem kayıtları ise 5 Eylül 2016 tarihi itibariyle başlayacak.
Geçtiğimiz yaz 18 bin çocuk eğitim almıştı
Temmuz 2015’de başlayan kayıtlar sonrasında İstanbul’un dört bir yanında 7 Yaş üstü tüm İstanbullular, İSMEK’te eğitim alma imkânı yakalamıştı. 23 bin 811 kişinin başvuru yaptığı İSMEK yaz kurslarında toplam18 bin 78 çocuk, genç ve yetişkin eğitim almıştı.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website