İhtiyaç sahibi çocuklara bayramlık


Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan maddi durumu yetersiz ailelerin çocuklarına bayram sevinci yaşattı.
Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, maddi durumunun yetersiz olduğu tespit edilen 107 aileden 181 çocuğa bayramlık alınması için çalışma yaptı. 2000 yılı ve sonrasında doğan çocukları kapsayan çalışmada, her çocuğa nakit para verilerek, istedikleri mağazadan istedikleri giysileri seçebilmeleri imkanı tanındı.
Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına, aileleri belediyede misafir etti. Bayram heyecanın paylaşıldığı buluşmada Çetin, "Bayramlar, aile kavramını, paylaşmayı, sevmeyi, saymayı, iyi insan olmayı bizlere öğreten özel günlerdir. Toplum olarak bu kavramlara sıkı sıkı sarılmalıyız. Çocuklar, her zaman mutlu olmalı, her zaman bayramları güzel geçirmeli. Bizler, hem büyük, hem de ilçe yöneticisi olarak kendimizi sorumlu hissediyoruz. İleride çocuklarınıza, eski bayramları anlatırken güzel anılar paylaşmanızda biraz da olsa katkımız olabiliyorsa ne mutlu bize. Ben şimdiden hepinizin gözlerinden öpüyor, iyi bayramlar diliyorum" dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website