Zengin donanımıyla vatandaşlara sunuldu


Bu yıl 5 yeni park inşa eden, mevcut 2 parkı da baştan aşağı yenileyen Pendik Belediyesi, toplam 7 parkı vatandaşların hizmetine sundu.
Pendik Belediyesi'nin kente yeşil alan ve park kazandırma çalışmaları sürüyor. Yeşilbağlar, Fevzi Çakmak, Yenişehir ve Kurtköy mahallelerinde kısa bir süre önce tamamlanan 5 yeni park çevre halkına hizmet vermeye başladı.  Çınardere Mahallesi Bulbül Sokak ve Esenler Mahallesi Hayri Ekşi parklarında da yenileme çalışması gerçekleştirildi. Hali hazırda Güzelyalı Mahallesi Yücel Sokak’ın da aralarında bulunduğu 4 parkın inşa çalışmaları devam ederken Çınardere Mahallesi 700. Yıl Parkı, Ertuğrulgazi Mahallesi Aydos Caddesi Parkı ve Sapanbağları Mahallesi Bosna Şehit Çocukları Parkı'nda ise yenileme çalışmaları yapılıyor.
Tarihi görünümlü çeşme konuldu
Revizyon çalışmalarının tamamlandığı parklardan biri de Esenler Spor Kompleksi’nin hemen yanında bulunan Hayri Ekşi Parkı oldu. Bünyesinde çocuk oyun alanı, dinlenme alanları ve fitness alanıyla basketbol sahasının da yer aldığı parkta tarihi görünümlü bir de çeşme bulunuyor. Bölge sakinlerinin çeşmeli park olarak adlandırdığı Hayri Ekşi Parkı, 970 metrekarelik bir alana sahip.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website