Kaplanlar, Kafese Giren Adamı Ziyaretçiler Önünde Paramparça Etti


Çin'deki bir hayvanat bahçesinde kaplanların kafesine giren adam feci şekilde can verdi. Tüm bu yaşananlar adamın ailesi ve ziyaretçiler tarafından anbean izlendi.

Çin'de bir hayvanat bahçesini ziyarete gelen turist aç kaplanların olduğu alana girdi. Kaplanlar karısı ve çocukları gözü önünde adamı parçalayarak öldürdü. Görüntüler ülke gündemine otururken, sosyal medyada da büyük ses getirdi.
KAPLANLARDAN BİRİ VURULDU
Çin medyası ise, kaplanların yemek yediği sırada adamın kaplanların olduğu bölüme girdiğini ve kaplanlardan birinin saldırı anında güvenlik görevlileri tarafından vurularak etkisiz hale getirdiğini söyledi.

ETRAFTAKİ İNSANLAR CANLI CANLI İZLEDİ
Sosyal medyada da sıkça paylaşılan videoda görüldüğü üzere, kaplanlar yere yatırdıkları adamı ısırıp pençelerini adamın vucuduna batırırken etraftaki insanlar çaresizce bağırıyor.
HERKESİN ELİ KOLU BAĞLANDI
Hayvanat bahçesi çalışanları ise adama saldıran kaplanları korkutmak ve etkisiz hale getirmek için tazyikli su ve kestane fişeği kullandılar.

ADAM HAYATINI KAYBETTİ
Yerel medya, saldırıdan sonra hastaneye kaldırılan adamın kafa ve boyun bölgesinden aldığı ağır yaralar nedeni ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini belirtti.

    Paylaşki Değeri Artsın :
    Print PDF

    Yükleniyor...

    Son Yazılar

    Köşe Yazarları

    Popüler

    Dış Kaynaklar

     
    Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
    Yazılım/Tasarım : ERSA
    Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
    Ersa Tasarım
    Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website