BAŞKAN AYDINER: MUHTARLAR BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ


Başkan Atila Aydıner, belediye hizmetlerinin lokal düzeyde daha etkili uygulanabilmesi için muhtarlar ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Aydıner, “Muhtarlar belediye başkanlarının gözü kulağıdır. Muhtarlar ile istişare ederseniz, hizmetler daha verimli olur ve doğru yere ulaşır” dedi.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçede hizmet veren muhtarlar ile Netto Cafe’de toplantıda bir araya geldi. Toplantıda belediye başkan yardımcıları İsmail Gemici, Can Gökhan Balekoğlu ve Naser Şimşek de hazır bulundu.
Toplantıya katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Aydıner, “Bayrampaşa’mıza hizmet verirken muhtarlarımız adeta bizim gözümüz kulağımız oluyor. Muhtarlar ile istişare ederseniz, hizmetler daha verimli olur ve doğru yere ulaşır. O nedenle tüm mahalle muhtarlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Genel ve lokal düzeydeki tüm sorunları masaya yatırarak, birlikte çözüm üretiyoruz. Çünkü bizler ekip olarak halkımızın mutluluğunu hedefliyoruz” dedi.
Toplantının sonunda Başkan Aydıner, muhtarlara masa saati hediye etti.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website