Fikret Orman: Bu Süt Kupası Zaten, Önemli Değil


Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye elenen Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, "Bu süt kupası zaten, bizim için önemli değil, ligde önümüze bakıyoruz." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret OrmanZiraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Fikret OrmanBeşiktaş'ın Fenerbahçemaçı bitiminde "Bu süt kupası, önemli değil" derken Süper Lig'e odaklanacaklarını söyledi.
FİKRET ORMAN: "ÖNEMLİ DEĞİL, BU SÜT KUPASI"
Fikret Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Çok gereksiz demeçler oldu. Futbol sahada oynanan bir oyun, gereksiz bir gerginlik oldu. Çok önemli değil, bu süt kupası neticede. Bizim açımızdan önemli değil. Ligde lideriz, önümüze bakıyoruz" dedi.
"BİZ LİDERİZ; ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ"
Açıklamalarında devam eden Fikret Orman, "İlk defa BeşiktaşFenerbahçe ile maç yapmıyor. İnsanlar üzülüyor ama bu maç Fenerbahçe ile oynadığımız için önemli görülüyor. Başka takımla oynasak böyle görülmez. Biz lideriz, önümüze bakıyoruz" diye konuştu.
"TOSİC'İN YAPTIĞI YANLIŞTI"
Dusko Tosic'in kırmızı kartı hakkında da konuşan Fikret Orman, "Hakeme bakmayacağız. Tosic'in yaptığı takımı 10 kişi bırakmaktı. Yanlıştı" ifadelerini kullandı.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website