İBB Zabıtası İstanbullularla bayramlaştı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşların yoğun olarak kullandığı Üsküdar, Eminönü ve Şirinevler’de İstanbulluların bayramını tebrik ederek, bu sevincine ortak oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşların yoğun olarak kullandığı Üsküdar, Eminönü ve Şirinevler’de özellikle vapur iskeleleri, metro ve metrobüs duraklarında İstanbulluların bayramını tebrik ederek, Bayram sevincine ortak oldu.
Bayram münasebetiyle aile, arkadaş ve sevdikleriyle bayramlaşmak için yollara dökülen vatandaşlar, vapur iskeleleri, metro ve Metrobüs duraklarında Zabıta ekipleri tarafından karşılandı.
İstanbullulara ve İstanbul’u ziyarete gelenlere çikolata ikram eden ve vasıtalara binmelerine yardımcı olan İBB Zabıta Ekipleri, bayramın kardeşlik, paylaşmak ve birliktelik ruhunu yaşattılar.

Zabıtanın ince davranışından memnun kalan vatandaşlar da “Günlük hayatımızda bizim huzurumuz için hizmet veren zabıtayı bu nezaketli davranışından dolayı kutluyoruz ve devamını bekliyoruz” dediler.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website