BAYRAMPAŞA’DA YOLLAR VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR


İlçe genelinde yoğun bir alt ve üst yapı çalışması yürüten Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bayrampaşa’da bozuk yol ve kaldırım bırakmamak için aralıksız çalışıyor ve aynı zamanda ilçeye ‘prestijli’ yeni cadde ve sokaklar kazandırıyor.
Araçların ve yayaların rahatça hareket edebilmesi için Bayrampaşa’da asfalt ve kaldırımlar yenileniyor. Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yol bakım-onarım, asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Yenidoğan Mahallesi Demirkapı Caddesi baştan sona yenilendi, Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan Kemaliye ve Yurt Sokak’ta eski asfalt kaldırıldı ve yerine mukavemeti yüksek yeni asfalt döküldü. Terazidere Mahallesi Egemen Sokak’ta düzensiz parklanmanın önüne geçmek için kaldırım boyunca beton sınır elamanları eklendi.
100’DEN FAZLA NOKTADA ÇALIŞMA YAPILACAK
Toplam 55 sokak ve caddenin asfaltı, 34 sokağın kaldırımı, 14 sokağın ise asfalt ve kaldırımı yenileme programına dâhil edildi. Tüm bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. 
CADDE VE SOKAKLARA PRESTİJ KAZANDIRILIYOR
Asfalt ve kaldırımlar yenilenirken, bir yandan da Bayrampaşa’da var olan prestijli cadde ve sokaklara yeni prestijli cadde ve sokaklar ekleniyor. Bu çerçevede, Orta Mahalle Çarşı Caddesi’ne de prestij kazandırılıyor. Çalışmalar kapsamında, caddenin kaldırımları ve asfaltı yenilendi. Kaldırımlar boyunca sınır elemanları eklenerek kaldırım sadece yayaların kullanımına uygun hale getirildi. Öte yandan, Vatan Mahallesi Emek Sokak ile Kartaltepe Mahallesi Cicoz Yolu Caddesi de prestij cadde uygulama listesine eklendi. Prestij cadde uygulaması ile toplam 12 bin 500 metrekarelik alan yenilenmiş olacak.
 
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website