Genç Parti, seçimlerde 3 farklı ittifakta da yer almayı düşünüyor

 


Genç Parti'nin kurucusu Cem Uzan, partisinin olası bir seçimde Cumhur İttifakı, Millet İttifakı veya kurulacak 3. bir ittifakta mutlaka yer alacağını söyledi. Uzan'ın önümüzdeki seçimler için en dikkat çeken vaadi ise Mardin'e kumarhane açmak.


Fransa'da yaşamaya devam eden Cem Uzan, kurucusu olduğu Genç Parti'nin ittifaklarda yer almasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uzan, Genç Parti'nin olası bir seçimde "mutlaka bir ittifakın içinde yer alacağını" söyledi ve seçim vaadi olarak Mardin'e kumarhane açıp kenti Las Vegas yapmak istediğini ifade etti.

MUTLAKA BİR İTTİFAKTA YER ALACAK

Euronews'e konuşan Cem Uzan, Genç Parti'nin olası bir seçimde "mutlaka bir ittifakın içinde yer alacağını" söyledi. Fransa'da 11 yıldır sürgünde olan Uzan, bu ittifakın Millet (CHP, İYİ Parti, HDP) ve Cumhur İttifakı (Ak Parti, MHP) ya da "üçüncü bir ittifak da olabileceğini" belirtti.

TÜRKİYE'YE NE ZAMAN DÖNECEK?

Türkiye'de yeniden yargılanma girişimlerinde bulunan Uzan, "Bu konuda çok aceleci değilim" ifadelerini kullandı. Uzan, Türkiye'ye geri dönüşü ile ilgili soruya "Uygun zamanda ve doğru zamanda" yanıtını verdi.

YENİ PROJESİ: MARDİN'E KUMARHANE AÇMAK

2 Temmuz'da Genç Parti Olağan Büyük Kongresi'ne sanal yolla katılıp manifesto okuyan Uzan, Türkiye'nin ekonomik kriz içinde olduğunu ifade edip "Bu 18 senenin ürünüdür" dedi. Uzan, "Doğu ve güneydoğuya baktığımız zaman oradaki insanlarımızın sorunları arasında önemli olarak ekonomik nedenler var" ifadelerini kullandı.

Genç Parti'nin açıkladığı manifestoda yer alan Diyarbakır'a borsa açma ve Mardin'i Las Vegas yapma gibi projelere de değinen Uzan, bu anlamda kumarhanelerin geri açılabileceğini savundu.

Genç Parti, seçimlerde 3 farklı ittifakta da yer almayı düşünüyor
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website