Meteoroloji uyardı: İstanbul'da yarına dikkat!

Meteoroloji, yarın İstanbul ve Trakya bölgesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışların şiddetli olabileceği belirtilirken, oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları isteniyor. Yağışın sebep olabileceği olumsuz durumlara karşı önlem alınması gerektiği belirtildi.
Bu gece Edirne ve Kırklareli'nde, yarın ise İstanbul ve Tekirdağ çevresinde kuvvetli yağış bekleniyor. Kuzeyde ise yer yer çok kuvvetli yağışlar öngörülüyor. Meteoroloji, bölgedeki 7 kent için sarı ve turuncu kodlu alarm verdi. Vatandaşlar ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, ani rüzgar ve kısa süreli fırtına, kar yağışının beklendiği yerlerde ise buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıldı.
HAFTALIK HAVA DURUMU: MARMARA'DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık raporuna göre, Marmara Bölgesi'nde önümüzdeki 3 gün boyunca şiddetli yağış ve fırtına bekleniyor. İstanbul'da cuma günü öğleden sonra başlayacak yağmur, cumartesi günü poyrazla birlikte etkisini arttıracak. Sıcaklık ise 14 dereceden 8 dereceye düşecek. İZMİR: YAĞMURLU GÜNLER KAPIDA! İzmir'de önümüzdeki iki gün boyunca yağmurlu bir hava hakim olacak. İÇ ANADOLU: YÜKSEK KESİMLERE KAR GELİYOR! İç Anadolu Bölgesi biraz ısınacak, ancak pazar günü bölgenin yüksek kesimlerine kar yağışı bekleniyor. KARADENİZ: YAĞMURLA BAŞLAYACAK, KARLA DEVAM EDECEK! Karadeniz Bölgesi'nde cumartesi günü yağmur, pazar günü ise kar bekleniyor.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website