Ozan Tufan Trabzonspor'da: İşte ilk sözleri ve transferin maliyeti

Trabzonspor, Ozan Tufan ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Transferin mali detayları ve oyuncunun alacağı yıllık ücretler kamuoyuna duyuruldu.
Trabzonspor, 29 yaşındaki futbolcu Ozan Tufan'ın transferini resmen açıkladı. Kulüp, Ozan Tufan ile 3+1 yıllık bir sözleşme imzaladı ve futbolcunun bonservis bedelinin 2 milyon euro olduğunu bildirdi. SÖZLEŞME DETAYLARI Trabzonspor, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada Ozan Tufan’ın sözleşme detaylarını paylaştı: 2024/2025 Sezonu: 46.037.500 TL garanti ücret 2025/2026 Sezonu: 51.075.000 TL garanti ücret 2026/2027 Sezonu: 56.112.500 TL garanti ücret OPSİYON HAKKI Sözleşmede yer alan opsiyon hakkının kulüp tarafından kullanılması halinde: 2027/2028 Sezonu: 61.150.000 TL garanti ücret MENAJERLİK ÜCRETİ Ayrıca, Ozan Tufan’a ödenecek brüt ücretin %4,8'i oranında menajerlik hizmet bedeli ödemesi yapılacağı belirtildi.
Trabzonspor, Hull City'den kadrosuna kattığı Ozan Tufan için imza töreni düzenledi. Milli futbolcu, bordo-mavili takımın bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. TRANSFER SÜRECİNE TEŞEKKÜR Ozan Tufan, transfer sürecindeki destekleri için Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya teşekkür etti. Ozan, "Öncelikle Ertuğrul Doğan Başkanımıza ve Abdullah Avcı hocama ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Trabzon’a gelişimde taraftarımızın yaptığı karşılama da beni çok mutlu etti," dedi. TAKIM İÇİN SABIRSIZLANIYOR Yeni takımıyla antrenmanlara başlamayı dört gözle beklediğini belirten Ozan Tufan, "Trabzonspor’un hedeflediği yönde başarıya gideceğine inanıyorum ve ben de en iyi şekilde, en iyi performansımla katkı vermeye çalışacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım, bir an önce başlamak istiyorum," ifadelerini kullandı. FORMA NUMARASI BELLİ OLDU Trabzonspor, Ozan Tufan’ın 11 numaralı formayı giyeceğini açıkladı. Taraftarlar, Ozan’ın bu forma ile göstereceği performansı merakla bekliyor.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website